Klubbmesterskap 2021 - Corona Edition - oppdatert med resultater

Postet av Trøsken Idrettslag den 18. Feb 2021

Trøsken IL arrangerte i kveld årets klubbmesterskap - klassisk stil. 35 barn startet i regn og temp rundt 0 grader. Det skulle vise seg at det ble store utslag i både glid og feste. Alle fikk seg en fin kveldstur i nypreppa løyper og når målstreken var nådd, så var det dårlige været glemt. Idrettsglede på høyt nivå. Vi takker alle sammen for en kjempeinnsats og gratulerer alle som vant sin klasse. Retter også en stor takk til alle frivillige som stiller opp og gjorde dette til ett flott arrangement. 


Resultatside

2 Kommentarer

Karsusell for både små og store barn.......

Postet av Trøsken Idrettslag den 14. Feb 2021


Trøsken IL vil ha fler folk ut i løypene rundt Harehjellhytta de neste 4 ukene så vi inviterer barn tom 16 år til årets utgave av Telenor skolekarusellen  2021 - QR edition samt alle over 17 år til Karusellrenn 2021 QR edition. 

All info finner dere i bildene som er lagt ved 👍

QR koder og informasjon henger på Harehjellhytta og bygget foran hytta. Vi ønsker alle deltagere lykke til og kos dere masse i løypene.

Flotte premier til små og store barn 🙂
0 Kommentar

Dugnadsliste vinteren 2021

Postet av Trøsken Idrettslag den 21. Jan 2021

Her er vinterens dugnadsliste - meldinger sendes ut på spond 1 uke før vakt :)


0 Kommentar

Vi åpner akebakken........

Postet av Trøsken Idrettslag den 8. Jan 2021

Trøsken IL åpner akebakken ved Harehjellhytta. Mange timer med dugnadsjobbing står bak og nå har vi nok snø til å kunne invitere barn og voksne til lek og moro i akebakken.  

Vi jobber på spreng med snølegging på den siste biten av løypa fra Harehjellhytta og innover mot pukkverket, men desverre blir vi ikke klare med dette før tidligst lørdag ettermiddag/kveld. Det vil også være produksjon på denne strekningen i morgen formiddag og vi henstiller til at personer ikke beveger seg forbi utstyret, da det er stort trykk på maskinene som står og produserer. Vi ønsker ikke noen skader og håper alle holder seg i området ved hytta.. Vi oppdaterer info på nettsidene og facebook, straks vi har info til alle skiglade i området.

Desverre har vi ikke mulighet til å ha åpen kiosk pga. pandemien som herjer i området, men vi håper på klarsignal for åpning 23-24 januar. Infomasjon om dette kommer vi tilbake med på våre nettsider og facebook gruppe. Vi har desverre ikke mulighet til å holde toalettene åpne inntil videre. 0 Kommentar

Test av ny snøkanon og nye lanser....

Postet av Trøsken Idrettslag den 27. Des 2020

Hvert år bruker Trøsken IL ca. 500 dugnadstimer til produksjon av snø, samt mye strøm og vann. Ut over vinteren kommer vi til å preppe løypene og sørge fine forhold for store og små. Også dette på dugnad.

Ønsker du å bidra til at disse løypene skal dukke opp i skogen også , så er det nå lagt opp mulighet til å kunne bidra via VIPPS. Søk opp Trøsken IL (13114).

På ettermiddagen 1. juledag kjørte vi igang test av ny snøkanon og nye lanser. Veldig fint å få litt erfaring med det nye utstyret og nå er det bare å krysse fingre for en fin kuldeperiode på nyåret, slik at små og store kan komme seg ut på ski i nærmiljøet.

Legger ved noen bilder fra nattens jobb.


Ønsker også å rette en stor takk til XL Utleie og Kent Bellman for lån av kompressor. 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline