OK Moss arrangerer Kråkecup 2022

Postet av Trøsken Idrettslag den 28. Sep 2022

I høst lanserer OK MOSS byorientering til folket!


Det blir en sporty høst i vente når OK Moss utfordrer byens bedrifter og foreninger til å delta på Kråkecup'n 2022! Ut året vil det bli arrangert 4 lavterskels byorinteringsløp hvor man kan konkurrere i ulike klasser og løyper. Man kan velge å løpe med tidtaking eller gå/løpe i trimklasser, valget er ditt. Vi i Trøsken IL kunne hive oss med :)

Arr er lagt inn i Spond - så vi håper mange tar utfordringen til litt ekstra sprint-trening :)


https://www.ok-moss.no/blog/post/203176/i-host-lanserer-ok-moss-byorientering-til-folket!?ispage=trueKM-lang

Postet av Trøsken Idrettslag den 18. Sep 2022

I dag har vi arrangert KM-lang i Kjerringåsen og for en dag det ble i Kjerringåsen. Værgudene viste seg fra sin fineste side. Veldig flinke o-løpere i alle aldre som har tatt seg gjennom ganske så tøffe løyper , men som har kommet glade og fornøyde i mål. Kan man bedre ha det på en søndag? Desverre var hjortelusa litt plagsom for enkelte i dag :-(. Tusen takk til alle som deltok og alle som var med på å gjøre dette til en flott arrangement, synes vi selv i hvertfall. 

Vil også rette en stor takk til Kjerringåsen Alpinsenter, Kjerringåsen sykkelpark og Leif Skaar for lån av området. Her kan både små og store prøve sykkel om sommeren og alpint om vinteren, så hvorfor ikke ta turen mellom treningsøktene i skogen :)

Resultater og Livelox finnes fra Eventor.

Igjen tusen takk til alle som bidro til en flott søndag sammen med oss i Trøsken IL