Hovedløpet sprint - HL 2022 - Sandnes......

Postet av Trøsken Idrettslag den 7. Aug 2022

I dag var det sprint på programmet under HL 2022 i Sandnes. I følge rapportene så var det vått der borte og det ble tøft for mange mot slutten. Ingrid Agnalt Hjelbak (D15) lå bra an mot slutten men fra siste mellomtid og til mål ble det desverre en bom og dermed ble det en 30 plass på Ingrid. Navnesøster Ingrid Pedersen Holmskau (D16) hadde en bedre dag i løypa og fikk til slutt en flott 11 plass. Vi gratulerer begge to med godt gjennomførte løp og så er det bare å kose seg på de siste dagene med o-landsleir og masse sosialt.

Av SOL sine løpere fikk Jenny Siggerud til slutt en 30 plass i D16 og 3 kløveret av SOL-gutta - Eskil, Fredrik og Jesper fikk til slutt 38, DSQ :-( og 22 plass.

Vi må også gratulere alle medaljevinnerene og alle deltagerene med to flotte løp. Det er virkelig vært moro å være heie på Østfold denne helga. Lykke til videre på o-landsleiren og igjen så er det viktig å kose seg på tur.

Foto : Terje Pettersen