O-avslutning 2022

Postet av Trøsken Idrettslag den 9. Nov 2022


I dag har o-gruppa hatt avslutning etter årets sesong. Premier ble delt ut til årets klubbmestere. Det ble også premier til  alle som har deltatt på løp og/eller trening, så ingen gikk ikke tomhendte hjem når kvelden var omme. Gratulerer til årets klubbmestere:

N-åpen

Martine Hæren
Heine Ek Hedlund
Caspian Skårland
Åse Bræck Lundeby

Paul Bræck Lundeby

C-åpen
Åshild Gullingsrud


D11-12

  1. Oda Gullingsrud
    Marie Agnalt Hjelbak

D13-14

  1. Milla Skåland

D15-16

  1. Ingrid Agnalt Hjelbak


H13-14

  1. Halvor Ek Hedlund

Herrer 

  1. Lars Øyvind Amundsen
  2. Finn Henry Lillestrand

Damer

  1. Cathrine Lillestrand
  2. Andrette Svartedal


Vi ønsker rette en stor takk til 

#Sparebank1ØstfoldAkershus
#XXL
#SA
#SarpsborgArbeiderblad
#Simployer
#DNB

for flotte premier til våre unge lovende o-løpere. Det settes virkelig pris på. 


Ønsker også å rette en stor takk til alle flotte trøskinger som har vært med på løp og trening gjennom sesongen. Dere skaper liv og røre og dere er utrolig flinke. Det er utrolig moro å følge dere og se hvordan utviklingen er.  Videoen fra sesongen 2022 dukker opp på Facebook om ikke så alt for lenge.

Det er bare å ta med en venn eller 3 når vi drar igang sesongen igjen etter vinterferien en gang. Følg med på Spond og på Facebook, så finner dere info.

Igjen takk for en flott sesong og så håper vi at dere tar turen til Sprett 4.12 klokka 1500 :-)
OK Moss arrangerer Kråkecup 2022

Postet av Trøsken Idrettslag den 28. Sep 2022

I høst lanserer OK MOSS byorientering til folket!


Det blir en sporty høst i vente når OK Moss utfordrer byens bedrifter og foreninger til å delta på Kråkecup'n 2022! Ut året vil det bli arrangert 4 lavterskels byorinteringsløp hvor man kan konkurrere i ulike klasser og løyper. Man kan velge å løpe med tidtaking eller gå/løpe i trimklasser, valget er ditt. Vi i Trøsken IL kunne hive oss med :)

Arr er lagt inn i Spond - så vi håper mange tar utfordringen til litt ekstra sprint-trening :)


https://www.ok-moss.no/blog/post/203176/i-host-lanserer-ok-moss-byorientering-til-folket!?ispage=trueKM-lang

Postet av Trøsken Idrettslag den 18. Sep 2022

I dag har vi arrangert KM-lang i Kjerringåsen og for en dag det ble i Kjerringåsen. Værgudene viste seg fra sin fineste side. Veldig flinke o-løpere i alle aldre som har tatt seg gjennom ganske så tøffe løyper , men som har kommet glade og fornøyde i mål. Kan man bedre ha det på en søndag? Desverre var hjortelusa litt plagsom for enkelte i dag :-(. Tusen takk til alle som deltok og alle som var med på å gjøre dette til en flott arrangement, synes vi selv i hvertfall. 

Vil også rette en stor takk til Kjerringåsen Alpinsenter, Kjerringåsen sykkelpark og Leif Skaar for lån av området. Her kan både små og store prøve sykkel om sommeren og alpint om vinteren, så hvorfor ikke ta turen mellom treningsøktene i skogen :)

Resultater og Livelox finnes fra Eventor.

Igjen tusen takk til alle som bidro til en flott søndag sammen med oss i Trøsken IL
O-trening....

Postet av Trøsken Idrettslag den 22. Aug 2022


O-gruppa starter opp igjen treningen torsdag 25. aug klokka 1800 på Harehjellhytta. 

Alle nye og gamle o-løpere er hjertelig velkommen til trening og kjenner du noen som har lyst til å prøve - ta dem med. Boller og saft etter trening. Info er også lagt ut på Spond. Hovedløpet sprint - HL 2022 - Sandnes......

Postet av Trøsken Idrettslag den 7. Aug 2022

I dag var det sprint på programmet under HL 2022 i Sandnes. I følge rapportene så var det vått der borte og det ble tøft for mange mot slutten. Ingrid Agnalt Hjelbak (D15) lå bra an mot slutten men fra siste mellomtid og til mål ble det desverre en bom og dermed ble det en 30 plass på Ingrid. Navnesøster Ingrid Pedersen Holmskau (D16) hadde en bedre dag i løypa og fikk til slutt en flott 11 plass. Vi gratulerer begge to med godt gjennomførte løp og så er det bare å kose seg på de siste dagene med o-landsleir og masse sosialt. 

Av SOL sine løpere fikk Jenny Siggerud til slutt en 30 plass i D16 og 3 kløveret av SOL-gutta - Eskil, Fredrik og Jesper fikk til slutt 38, DSQ :-( og 22 plass. 

Vi må også gratulere alle medaljevinnerene og alle deltagerene med to flotte løp. Det er virkelig vært moro å være heie på Østfold denne helga. Lykke til videre på o-landsleiren og igjen så er det viktig å kose seg på tur. 


Foto : Terje Pettersen