Støtt våre sponsorer - de støtter oss

Løype og føreinfo


Status på løypene rundt Harehjellhytte kan dere finne her :

https://skisporet.no/setView/59.367931/11.0719872/14/ _grunnkart

 

Helt supre forhold rundt Harehjellhytta nå :). Bare å ta turen. Akebakken melder om tipp topp forhold for de som ønsker det :)


Lysene er på i lysløype fra 0600 - 2300 alle dager i uka (de slås automatisk av når det er lyst nok og kommer på igjen på ettermiddagen når mørket faller på). 

Trøsken IL ønsker at alle skal benytte skiløypene, men vi organiserer treninger for barn og ungdom tirsdag og torsdag fra kl.18 - 20 i lysløypa. I dette tidsrommet er løypene forbeholdt trening. Ønsker du å begynne med skitrening er du hjertelig velkommen.

Vi ønsker også å minne om at hunder dessverre ikke er velkommen i skiløypene, og heller ikke mennesker til fots. Dette er både i forhold til sikkerhet for skiløpere samt at skisesongen i området er kort og vi har mange som ønsker å benytte seg av tilbudet med å gå på ski. 

Vi har stor forståelse for at det er hyggelig å ha med hund på tur, men vi vil da henvise til at det er mange fine muligheter til å ta med seg hund utenom løypene. Vi ber om forståelse for dette.

Info om åpningstider på hytta finner du her -> link hytteinfo

Link til yr

Oppdatert info: 25.1.2024