O-trening....

Postet av Trøsken Idrettslag den 22. Aug 2022

O-gruppa starter opp igjen treningen torsdag 25. aug klokka 1800 på Harehjellhytta.

Alle nye og gamle o-løpere er hjertelig velkommen til trening og kjenner du noen som har lyst til å prøve - ta dem med. Boller og saft etter trening. Info er også lagt ut på Spond.

Jubileumsmarkering Trøsken IL 75 år

Postet av Trøsken Idrettslag den 19. Aug 2022

Styret og jubileumskomiteen minner om feiringen av klubbens 75-års jubileum lørdag 24.september.

Arrangementet er åpent for alle - ikke bare medlemmer av klubben.

På grunn av matinnkjøp og logistikk ønsker vi å vite hvor mange som kommer. Ny påmeldingsfrist er 22.september.

Har du ikke meldt deg på ennå, kan du gjøre det via denne linken.

Påmelding til 75-års jubileum

Ved spørsmål om arrangementet kan Henry Agnalt kontaktes på telefon: 920 32 372

Hovedløpet sprint - HL 2022 - Sandnes......

Postet av Trøsken Idrettslag den 7. Aug 2022

I dag var det sprint på programmet under HL 2022 i Sandnes. I følge rapportene så var det vått der borte og det ble tøft for mange mot slutten. Ingrid Agnalt Hjelbak (D15) lå bra an mot slutten men fra siste mellomtid og til mål ble det desverre en bom og dermed ble det en 30 plass på Ingrid. Navnesøster Ingrid Pedersen Holmskau (D16) hadde en bedre dag i løypa og fikk til slutt en flott 11 plass. Vi gratulerer begge to med godt gjennomførte løp og så er det bare å kose seg på de siste dagene med o-landsleir og masse sosialt.

Av SOL sine løpere fikk Jenny Siggerud til slutt en 30 plass i D16 og 3 kløveret av SOL-gutta - Eskil, Fredrik og Jesper fikk til slutt 38, DSQ :-( og 22 plass.

Vi må også gratulere alle medaljevinnerene og alle deltagerene med to flotte løp. Det er virkelig vært moro å være heie på Østfold denne helga. Lykke til videre på o-landsleiren og igjen så er det viktig å kose seg på tur.

Foto : Terje Pettersen

Hovedløpet lang

Postet av Trøsken Idrettslag den 6. Aug 2022

Det ble en flott dag for Trøsken og Østfold med mange veldig flotte prestasjoner under dagens Hoveløp lang. Ingrid Agnalt Hjelbak løp inn til en flott 14 plass i D15 (40 startende) og i D16 ble den en sterk 10 plass til Ingrid Pedersen Holmskau (FSK) og 25 plass til Jenny Siggrud fra SOL. Desverre ingen Trøskengutter som er med med i år, men trioen fra SOL med Jesper Vonen Svae, Fredrik Texmo Grønn og Eskil Pehrsen-Lunde løp seg inn til 21, 40 og 33 plass i H15.

Legger ved resultatlista for alle østfold løperene og som vi kan se så har vi en flott gjeng fra østfold som biter godt fra seg på lista.

Vi ønsker alle sammen lykke til i morgen på sprinten, samt resten av O-leiren som følger etterpå. Husk igjen, det er viktig å kose seg på tur :)