Fantastiske Trøskenresultater

Postet av Ann Karin Reiersen den 9. Des 2017

For en skihelg! Jørgen Lippert fylte rett og slett hele pallen denne helgen. Fredagen startet med at Jørgen tok 3. plass i fristil sprint under mønstrringsrennet for Junior-VM på Natrudstilen. Amund Korsæth ble nummer 91. På lørdagens 10 km klassisk vant Jørgen og tok steget helt til toppen av seierspallen. Amund Korsæth ble nummer 59, i konkurranse med gutter som er både ett og to år eldre- en fantastisk innsats med andre ord! På søndag ble Jørgen nr. 2 i fristil jaktstart etter et spennende spurtoppgjør, mens Amund endte som nummer 65. Med 1., 2. og 3. plass regner vi med at Jørgen har levert en god søknad for deltagelse i Junior-VM!

Vi gratulerer og gleder oss til fortsettelsen!

På Konnerud i Drammen har også en rekke Trøskenløpere vært i aksjon. For mange var lørdagens fristilrenn sesongens første konkurranse. Konnerudrennet har status som landsrenn og det var dermed stor deltagelse. Marcus Dahl-Rismyhr leverte lørdagens beste resultat med 4. plass i G14. Det var heller ikke noe å si på innsatsen hos de øvrige løperne fra Trøsken. Knut Ole Fredheim Simonsen (nr. 45 i G12), Andreas Olsen Tomta (nr. 37 i G13), Elise Fredheim Simonsen (nr. 16 i J14), Simen Lundem (nr.20 i G15) og Marte Bergsland (nr. 12 i K 19/20) deltok på rennet.

I dag, søndag, reiste en god Trøskentropp igjen til Konnerud, og nok en gang kom de hjem med gode opplevelser og resultater! Frida Kullerud kom på 3.plass i K19/20, Marte Bergsland ble nummer 8 i samme klasse. Marcus Dahl-Rismyhr tok nok en gang 4. plassen i G14. Som i går  deltok Andreas Olsen Tomta (nr.19 i G13), Sofie Eide Sulusnes (nr. 19 i J 15), Simen Lundem (nr. 16 i G15) og Elise Fredheim Simonen (nr. 6 i J14). På dagens renn hadde Elise fått følge av Nora Bråthen som ble nummer 13 i samme klasse. Lillesøster Julie Bråthen ble nummer 26 i J 12, mens Ingrid Elise Kullerud tok 9. plassen i J 13.

Graulerer med super innsats og gode resultater!

Resultatlister VM-mønstringen:

https://www.langrenn.com/resul...

Resultatlister Konnerudrennet, lørdag:

https://www.langrenn.com/getfi...

Resultatliste Konnerudrennet, søndag:

https://www.langrenn.com/getfi...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.