Oslo skifestival

Postet av Ann Karin Reiersen den 22. Jan 2018


  Etter en flott helg i nasjonalanlegget har Trøsken markert seg nasjonalt med flere flotte prestasjoner, og ikke minst har samtlige løpere fått fine opplevelser i flotte løyper og flott skivær.

 

Lørdag stilte hele 19 løpere i de fleste aldersklasser til start. To Trøskenløpere noterte seg for topp 30. Marcus Dahl-Rismyhr med 11. plass i G14 og Elise Fredheim Simonsen med 24. plass i J14. De resterende 17 løperne gjorde flotte renn i de krevende løypene i Holmenkollen, og vi gratulerer samtlige med godt gjennomført!

 

Resultatliste lørdag finnes her:

http://live.eqtiming.com/40251...

 

Søndag hadde enda flere trøskinger tatt turen til Oslo Skifestival, som startet med skibytte for Jr og Sr. Trøsken hadde Marte Bergsland og Frida Kullerud til start. Begge gjennomførte flotte renn, og endte på hhv. 14. og 18. plass i K19/20 – 2x3 km.

 

Etterpå fulgte stafetter for de yngre årsklassene, der Trøsken stilte med hele 6 lag med tre løpere på hvert lag. Stafett er ofte spenning og dramatikk, latter og tårer. Intet unntak denne gangen. Det er også noe spesielt med å gjøre noe som et lag – selv i en individuell idrett. Samtlige gjorde sitt ytterste for Trøsken og laget sitt, og alle fortjener gratulasjoner for vel gjennomført.

 

Spesielt imponerende var innsatsen og resultatet for J13/14. Laget ledet eller lå helt i tet både ved første og andre veksling, og endte på en fantastisk 7. plass i stafetten. Det var stor luke derfra og ned til de øvrige lagene, og jentene fra Trøsken gikk seg altså helt opp i Norgestoppen. Stor underholdning for oss som så på! Gratulerer til Elise Fredheim Simonsen, Nora Bråthen og Ingrid Elise Kullerud.

 

Håkon Lillegraven Langsæter og Knut Ole Fredheim Simonsen tok også sine lag til veksling helt i toppen med sine startetapper. Marcus Dahl-Rismyhr satt også samtlige på plass på sin etappe, og sendte 2. mann ut i ledelse. Det er jo stas på sletta når Trøsken nevnes av speaker gang etter gang under stafettene. I tillegg var stafettene preget av godt samhold, støtte og intens heiing på hverandre.

 

Søndag ble avsluttet med jaktstart for J/G 15 der Simen Lundem og Sofie Eide Sulusnes stilte fra Trøsken. Begge hadde levert gode renn i skøyting på lørdag, men jaktstart innebærer jo mulighet for å gjøre gode prestasjoner til enda bedre. Simen gikk seg opp 14 plasser og Sofie gikk seg opp hele 20 plasser. Meget bra avslutning på en fin helg – gratulerer til begge!

 

Resultatlister for stafetter søndag finnes her: http://live.eqtiming.com/40183...

Resultatlister for individuelt søndag finnes her:

http://live.eqtiming.com/40283...

 

Takk til store og små for en hyggelig helg, og takk til alle løpere for god deltakelse for Trøsken i Kollen!

Thomas Stærk 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.