Løype og føreinfo


Status på løypene rundt Harehjellhytte kan dere finne her :

https://skisporet.no/setView/59.367931/11.0719872/14/ _grunnkart

Skisesongen er desverre slutt og det ligger bare snøflekker igjen i løypene. Vi er igang med o-sesongen, så ønsker du å prøve orientering, ta turen til Harehjellhytta på torsdagene fremover fra 1800-1930 hvor vi har treninger. Evt. er vi også å treffe på mail orientering@trosken.com.

Vi ønsker alle velkommen tilbake til flotte løyper neste vinter.

Info om åpningstider på hytta finner du her -> link hytteinfo

Link til yr

I perioder med mildvær er det ikke sikkert det kjøres for å best kunne bevare snøen. Samtidig med løypene, så preppes også akebakken ved hytta.

Lysene er på i lysløype fra 0600 - 2300 alle dager i uka (de slås automatisk av når det er lyst nok og kommer på igjen på ettermiddagen når mørket faller på). 

Trøsken IL ønsker at alle skal benytte skiløypene, men vi organiserer treninger for barn og ungdom tirsdag og torsdag fra kl.18 - 20 i lysløypa. I dette tidsrommet er løypene forbeholdt trening. Ønsker du å begynne med skitrening er du hjertelig velkommen.

Vi ønsker også å minne om at hunder dessverre ikke er velkommen i skiløypene, og heller ikke mennesker til fots. Dette er både i forhold til sikkerhet for skiløpere samt at skisesongen i området er kort og vi har mange som ønsker å benytte seg av tilbudet med å gå på ski. 

Vi har stor forståelse for at det er hyggelig å ha med hund på tur, men vi vil da henvise til at det er mange fine muligheter til å ta med seg hund utenom løypene. Vi ber om forståelse for dette.Oppdatert info: 15.04.2022 - 21:30