Kretsmesterskap

Postet av Trøsken Idrettslag den 28. Jan 2018

Denne helgen har KM gått av stabelen i Østfold. Det startet med sprint fristil i Spydeberg lørdag. Etter de siste dagers mildvær, gjorde klart vintervær og 11 minusgrader sitt til at løypene i Spydeberg var harde og skarpe. Her var det duket for høy fart og spenning. Arenaen i Spydeberg er kompakt og på denne sprintløypa kunne tilskuerne følge løperne hele veien. Trøsken stilte med 27 utøvere og var representert i de de fleste klasser fra Leon Beleger og Philip Dahl-Rismyhr som de yngste i G 8 til Sigurd Agnalt som vår eldste i M senior. Sprint og fellesstart er gøy, men også brutalt- noen får gå et heat til, mens andre er ute av leken. Trøsken fikk hele 6 kretsmestere i sprint fristil: Nora Lundem (J11), Elise Fredheim Simonsen (J14), Knut Ole Fredheim Simonsen (G12), Marcus Dahl-Rismyhr (G14), Simen Lundem (G15) og Peder Nytrøen Steimoen (M17).

Søndag tok de fleste i gjengen (og noen flere) turen videre til Ørje. I løpet av natten hadde gradestokken endret seg fra blått til rødt, i tillegg hadde det kommet et godt lag med ny, våt snø. Her var det med andre ord nok av utfordringer for smørerne. Rennet gikk i klassisk stil og utøverne vår fikk virkelig mulighet til å ta ut alle sine krefter i de tøffe løypene på Ørje. Også denne dagen stilte Trøsken med en stor gjeng- hele 30 trøskinger hadde startnummer på brystet. Knut Ole Fredheim Simonsen (G12), Elise Fredheim Simonsen (J14), Marcus Dahl-Rismyhr (G14), Simen Lundem (G15), Oscar Reiersen (M17), Amund Korsæth (M18) og Ole Haldor Ensrud (M19/20) kunne reise hjem med gullmedalje rundt halsen og KM-tittelen i normaldistanse klassisk stil.

Underveis i rennet hadde vi en spenningsfaktor i tillegg til å følge med på løperne på arenaen i Ørje. I Sveits var nemlig vår egen Jørgen Lippert i gang med sprinten i junior-VM. Oppdateringer om plasseringer i prolog og heat spredte seg som ild i tørt gress. Vi sier bare: GRATULERER!

https://www.langrenn.com/getfi...

Resultater Ørje


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.