Viktig beskjed fra O-gruppa

Postet av Trøsken Idrettslag den 1. Apr 2018

Orienteringsgruppa ønsker alle nye og "gamle" o-løpere velkommen til årets første trening på Harehjellhytta, torsdag 5.april kl 18:00.

Selv om snøen fortsatt ligger tykk i skiløypene og i skogen, er det nå på tide å forberede seg til o-sesongen. På den første treningen vil det være teoretisk opplæring inne på hytta. 

Kurs for nybegynnere:

Alle som ikke har deltatt tidligere eller de som ønsker en oppfriskning i kartkunnskapene eller lære seg kart-tegn, får mulighet til å følge et tilrettelagt nybegynnerkurs. Det kreves ingen forkunnskaper i orientering for å delta.

Ungdommer som er godt kjent med orientering og har deltatt på en del o-løp, vil få et eget opplegg. Den første torsdagen blir det gjennomgang av kart og løyper inne på hytta. Ta gjerne med ditt eget kompass.

Påmelding til o-løp.
På grunn av mye snø i skogen er flere av vårløpene i Østfold utsatt. 
Helgen 14. og 15.april arrangerer Sarpsborg O-lag og Halden Skiklubb, Norwegian Spring. Ordinær påmeldingsfrist til løpene er torsdag 5.april kl 23:59.
Påmelding må gjøres på http://eventor.orientering.no/Events Trenger dere hjelp med påmelding, ta kontakt med Bodil Berby.

O-gruppa har en egen facebookgruppe hvor det legges ut løpende info om treninger og kommende o-løp gjennom sesongen. Vi oppfordrer alle Trøskinger som vil følge o-sesongen om å melde seg inn i gruppa. Søk opp Trøsken IL Orientering på Facebook.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.