Norgescupfinale junior Alta

Postet av Trøsken Idrettslag den 10. Apr 2018

I helgen var det duket for NM del 2 for seniorene med innlagt Norgescuprenn og Norgescup finale for juniorene. Arrangementet fant sted i flotte Alta, og arrangørene hadde gjort en meget god jobb med å samle Altas befolking til en skikkelig folkefest. Arrangementet hadde virkelig en flott ramme med fine løyper og mye folk ute i løypene som heiet frem både juniorer og seniorer, eliten og de nest beste. Trøsken stilte med Amund Korsæth, Jørgen Lippert, Ole Haldor Ensrud og Andreas Bergsland.

Fredag stod 5 km klassisk for jentene og 10 km klassisk for guttene på programmet. Her startet juniorer og seniorer sammen og juniorene våre kunne virkelig få brynt seg mot de beste med mange verdensstjerner på startstreken. Amund tok skikkelig vare på denne muligheten og klinket til med en meget sterk 3. plass. Dette er hans første pallplass i den sterke 18-årsklassen og holdt også til en solid 70. plass totalt av alle juniorer og seniorer. Vi gratulerer så mye! Andreas gikk også et fint renn som holdt til en 16.plass i 17-årsklassen. Jørgen har slitt litt med sykdom og fikk en litt tyngre dag i sporet. Ole Haldor endte til slutt på en 52. plass i den eldste junior klassen.

Søndag var det klart for finale i Norgescupen for juniorene og skibytte stod på programmet. Her var det de 50 beste sammenlagt i gutteklassene og de 30 beste i jenteklassene som var kvalifisert til å gå. Amund viste nok en gang god form og runda av en fin helg og sesong med en solid 5. plass. Andreas og Jørgen hadde det litt tyngre. Sammenlagt i Norgescupen endte Amund på 8. plass, Andreas på 13. plass og Jørgen på 6. plass. Sterke prestasjoner av alle tre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.