Vi åpner akebakken........

Postet av Trøsken Idrettslag den 8. Jan 2021

Trøsken IL åpner akebakken ved Harehjellhytta. Mange timer med dugnadsjobbing står bak og nå har vi nok snø til å kunne invitere barn og voksne til lek og moro i akebakken.  

Vi jobber på spreng med snølegging på den siste biten av løypa fra Harehjellhytta og innover mot pukkverket, men desverre blir vi ikke klare med dette før tidligst lørdag ettermiddag/kveld. Det vil også være produksjon på denne strekningen i morgen formiddag og vi henstiller til at personer ikke beveger seg forbi utstyret, da det er stort trykk på maskinene som står og produserer. Vi ønsker ikke noen skader og håper alle holder seg i området ved hytta.. Vi oppdaterer info på nettsidene og facebook, straks vi har info til alle skiglade i området.

Desverre har vi ikke mulighet til å ha åpen kiosk pga. pandemien som herjer i området, men vi håper på klarsignal for åpning 23-24 januar. Infomasjon om dette kommer vi tilbake med på våre nettsider og facebook gruppe. Vi har desverre ikke mulighet til å holde toalettene åpne inntil videre. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.