Oppsummering Pinseløpene på Hedmaken.....

Postet av Trøsken Idrettslag den 7. Jun 2022

3 dager med flott vær, mye tøft terreng og flotte prestasjoner er nå avsluttet på Hedmarken. Flotte resultater av alle Trøskingene som deltok er vel kort oppsummert.   

Andrea tok 2 sterke 1. plasser i C-åpen 17- og Marie Agnalt Hjelbak fikk 2. plass på lørdag i klassen D11-12. Bra løpt og gratulerer begge to. Link til resultatlistene for Trøsken ligger mot slutten.

I år overnattet vi på Hamar Vandrerhjem - Vikingeskipet og det virket som om både små og store hadde det trivelig der. Hjelpsom betjening og flotte rom, så da hadde vi topp ladestasjon mellom løpene. 


Lørdag og Søndag var vi på Gammelsaga Stange arena for løpene. Vi befant oss et "lite stykke" sydøst for Espa og Bolleland :) Noen tok forresten innkjøpene her litt mer seriøst enn andre og kom ut med mer enn bare boller :) Naturen her bød på tøffe løyper med mye hogstområder, men flott utsikt, for de som hadde tid til å studere den :)


Mandag gikk turen til Løten Skytterbane. Her måtte løperene ut i et terreng som var flatt, furuskog, varierende detaljrikdom og til dels god løpbarhet - står det i PM :) 


Resultatene finner dere her:

Resultater dag 1 - Pinsesprinten

Resultater dag 2 - Elgdilten

Resultater dag 3 - Løvspretten


Bilder ligger på O-gruppa sin facebook side. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.