Camp Stokke

Postet av Trøsken Idrettslag den 19. Jun 2022

4 ungdommer fra Trøsken IL deltok i helgen på Camp Stokke som vi valgte som siste samling før Hovedløpet og sommerferien.

Fredag startet med sprintøkt men denne rakk vi desverre ikke pga en litt lang dag på jobb. Vi kom oss frem til Melsom skole  og gikk rett til middag. 

Lørdag var det en O-teknisk økt i området vest for Vearhallen før sprintløp på Oslofjord Convention Center, Brunstad. Veldig god innsats av alle 4 ungdommene her og et veldig morsomt løp på et litt spesielt område hvor mye er likt og man må ha stålkontroll på hvor man befinner seg på kartet.

Så var det tilbake til skolen for restitusjon, taco, kubb, fotballturnering og info om Hovedløpet i Sandnes fylte kvelden. Før vi kom oss i seng ble der også  vist 1. etappe fra Jukola-stafetten 👍

Søndag ble samlingen avsluttet med Midsommerløpet fra den flotte badeplassen i Melsom. Flott og uvant kystterreng som var lærerikt for våre unge løpere 💪💪

Husk påmelding til Hovedløp og O-landsleir for 14-16 åringer i Sandnes innen 24.juni og så gleder vi oss allerede til neste års Camp Stokke.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.