O-gruppa på Pinseløpene 2024 - Hamar

Postet av Thomas Hjelbak den 20. Mai 2024

En stor gjeng med løpere fra Trøsken tok turen til Hamar for å delta på årets utgave av Elgdilten og Løvspretten. Overnatting i år igjen ble på Hamar Vandrerhjem - Vikingskipet.

Vi var 23 trøskinger (12 voksne og 11 barn/ungdommer) som stilte til start på søndagens Elgdilten. Løpet foregikk i på kartet Frøbergberget nordvest for Stavsberg skole, Furnes. Løypene var tøffe for de fleste og det gikk i et terreng som var veldig kuppert samt stier på kryss og tvers. Moro for de som liker slikt. Ella fant seg godt til rette og vant klassen D80 og det står det respekt av. Ellers fikk vi mange gode prestasjoner av veldig mange - Per Christian og Tina løp inn i 5 plass i sine åpne klasser og Cathrine fikk en flott 6 plass i D50. Finn Henry fikk en flott 10 plass i H55 og Anne Mari, Tommy, Caroline og Anette fullførte sine løp med stor stil. Det var ekstra hyggelig at så mange N-åpen barn hadde muligheten til å bli med - Olav, Henrik, Sofie, Martine, Angelica, Milan, Johannes og Lucas løp alle bra og fullførte til 20 i stil. Flott jobbet. Celine og Marie fullførte også sine løp i henholdsvis D9-10 og D13-14.

Mandagens Løvspretten var flyttet tvers over Jessnesvegen fra gårsdagens kart - Furuberget - her var det enda "noen" flere stier, så i dag måtte man virkelig holde tunga rett i munnen. Det er mange veivalg og mye tett skog og kupert som i går. Enda morsommere som dem som likar slikt. Cathrine løp det hun maktet i dag og etter sikre veivalg og stor fart, stakk hun av med seieren i D50 - vi gratulerer. Sander stilte til start i B-åpen og gikk like greit hen å vant klassen i litt utradisjonelt o-tøy, men seier er seier :)

Også i dag viste Ella at mange stier behersker hun godt og det ble en flott 2 plass på Ella i dag. Per Christian fikk en ny 5 plass i C-åpen og Marie viste at kroppen begynner å fungere og det ble en flott 5 plass. Tommy fikk en flott 7 plass, Anne Mari dro til og tok en 8 plass mens Finn Henry og Thomas fikk 10 plass i sine klasser. Tina, Caroline og Anette fulgte tett bak Thomas i AK-åpen klassen. De yngste fullførte til 20 i stil i dag også - Olav, Henrik, Sofie, Marine, Angelica, Johannes og Lukas - veldig bra jobba. Celine fullførte også dagens D9-10 klasse med ett flott løp og var godt fornøyd etter brikkesjekk :)