Klubbtøy - Trimtex

Postet av Trøsken Idrettslag den 19. Des 2022


Nettbutikk - årets klubbshop

Deres nettbutikk er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.
 
 Under følger informasjon om hvordan du går frem for å logge inn i webshopen, vi ønsker gjerne at du formidler all informasjon til deres medlemmer/kolleger.
 For at informasjonen skal synes bedre finnes det vedlagt et bilde med deres teamdesign samt navn, som med fordel deles sammen med teksten på f. eks. Facebook, deres hjemmeside eller der dere vanligvis deler informasjon om teamshopen.
 
Nettbutikken stenger 15/01/2023 med forventet levering i uke 9.
 
 Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.
 
Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: Se her
 
 
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001877
 
 Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
 «Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
 Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Trosken23
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her.
 
 Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
 
 Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.