Velkommen til Trøsken IL's nye hjemmesider.

Postet av Trøsken Idrettslag den 13. Nov 2017

Velkommen til våre nye hjemmesider. 


Som du sikkert ser, så har Trøsken IL sine hjemmesider fått nytt design.  Mange av linkene er dessverre ikke på plass enda, men vi jobber med dette. Håper dere liker sidene og at dere finner den informasjonen dere er på jakt etter. 


Det er også opprettet ny Facebook side -> link her. Husk å like den nye siden vår :) Det er også opprettet facebook grupper til de forskjellige treningsgruppene. Her legges det også ut info som kan være nyttig for denne gruppa. Linker finnes fra hovedsiden. Husk å be om tilgang til den gruppa som ditt/dine barn tilhører. Veldig fint om alle vil like og dele innlegg som dukker opp her :)


Alt av treningsinformasjon kommer nå til å ligge i kalender format under de respektive gruppene. Her kan man f. eks abonnere på info fra disse og få dem rett inn på telefon. Gjøres det endringer, så har man raskt tilgang til dette, enten på hjemmesiden, eller på telefonen. For å koble din telefon (iPhone) mot Trøsken IL sine kalendere, så har vi laget denne bruksanvisningen - gammel link mot idretten-online fungerer også :)


Her er også diverse hjelpedokumenter som kan være til hjelp til dere som skal legge ut info på våre sider. 


Ønsker dere alle en fin vintersesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.