Treningsleir med OK Moss

Postet av Thomas Hjelbak den 24. Feb 2023

Ingrid og Marie Agnalt Hjelbak var så heldige at de ble invitert med OK Moss på treningsleir til La Marina Resort noen mil syd for Alicante. Her har vi deltatt på morgenjogg til standa 0800 og to flotte o-økter hver dag. Mye sand, enda mer sand, for å ikke glemme sand og noe småskog var terrenget vi stort sett sprang i. Utfordrende og tungt men mye læring på teknikk og kurvebilder. Vi har storkost oss alle sammen men litt trøtte bein nå. Alle kart som vi har benyttet kommer til å scannes og så legges ut etterhvert, så kan alle få studere.

I dag, fredag dro OK Moss videre til  https://www.costacalidaopie.com/ for å springe 3 løp. Vi holder oss rolig og tar noen runder med trening til før vi setter nesa nordover igjen.

Ønsker alle i OK Moss lykke til i løpene og takker så mye for helt supert opplegg. Tusen takk for at vi fikk være med og vi gleder oss til å møte dere igjen på løp utover våren og sommeren. Camp La Marina gleder seg nå til å komme seg hjem til høydetreningsopphold på Stikkaåsen 👍


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.