Snøproduksjon sesongen 20/21

Postet av Trøsken Idrettslag den 8. Des 2020

Dugnadsliste snøproduksjon


Vi venter fortsatt på nok kuldegrader, men vi er avhengig av en mest mulig komplett dugnadsliste før kuldegradene kommer. Vi gjør som tidligere at folk setter seg opp på den vakta de tror passer best. Dersom oppsatt vakt allikevel ikke skulle passe når vi setter i gang, løser vi dette ved bytting av vakt.

Erfaringene våre er at folk ikke melder seg tidlig nok, men vi må be om at alle gjør det nå slik at jobben med å fylle lista blir overkommelig.

Dere som ikke har vært med tidligere settes opp på vakt med noen som har erfaring. Det trengs to personer til hver vakt.

NB! Vi har endret tidspunktene for vaktene i år. Det har vært vanskelig å få fylt opp nattvaktene slik at denne er nå delt i to. Da går det fint å dra på jobb selv om man har hatt vakt. I tillegg er det vanskelig å få fylt opp dagvakta. Så de som jobber turnus, har en velvillig arbeidsgiver eller fleksibel arbeidstid bør ta en dagvakt. 

Vaktene er nå satt opp fra kl. 0200-0700, 0700-1500, 1500-2100 og 2100-0200.

Se på vaktlista og meld tilbake hvilken vakt du ønsker. Og igjen ber vi alle sammen om å gi en tilbakemelding på dette nå.

Dersom alle sammen tar en vakt hver, blir det snø og fine skiforhold i Trøsken i vinter også 😊.


For løypegruppa

Ole Kristian Svartedal

+47 450 21 337


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.